Ústí nad Labem – Město Ústí nad Labem zaplaví srdíčka, která budou vylepená v autobusech a trolejbusech městské hromadné dopravy.
Srdíčka jsou dílem žáků z ústeckých základních škol, které tímto způsobem posílají poděkování a podporu všem zdravotníkům v jejich náročné práci. „Je to poselství našich dětí a jejich rodičů i prarodičů. Všichni vnímáme náročnou práci sestřiček i lékařů a tímto způsobem chceme říci: Vydržte a děkujeme, my stojíme za vámi. Děkuji školám, které se připojily k projektu, jsme na všechny děti pyšní,“ uvedl primátor Petr Nedvědický. Za celou akcí se skrývá nápad pedagogického sboru Základní školy Neštěmická, která vyzvala všechny žáky s rodiči a oslovila
i ostatní základní školy. „Hned v první várce jsme dostali od dětí stovky srdíček, která budou postupně vylepena v autobusech a trolejbusech,“ sdělila Marie Čápová. Společně chceme za celé město všem vzkázat: Děkujeme za vaši práci!