Očkovací centrum v Českých Budějovicích je v tuto chvíli otevřeno pro občany nad 70 let věku. Jejich registraci lze provést i osobně v kancelářích DPMCB v OC Mercury a v IGY centru a na dalších třech místech v Českých Budějovicích. K samotnému očkování pak občany přes areál Výstaviště přepraví midibus DPMCB.

K očkování proti covid-19 se můžete kromě online registrace přihlásit i osobně na pěti místech v Českých Budějovicích včetně infocenter DPMCB. Senioři, nyní od 70 let věku, se tak mohou registrovat i bez přístupu k internetu. V pondělí 1. března tuto možnost využilo 25 osob v předprodejní kanceláři v IGY centru a 13 v OC Mercury.

Dopravní podnik města České Budějovice zároveň zajišťuje dopravu k očkovacímu centru těm, kteří dorazí k hlavnímu vchodu Výstaviště z Husovy třídy. Posledních 750 m areálem Výstaviště vám ulehčí náš nízkopodlažní midibus, a to na očkování i zpět na zastávku MHD Výstaviště nebo k parkovišti. Shuttlebus Výstavištěm projíždí po celou dobu provozu očkovacího centra.
Více informací naleznete na webu očkovacího centra Jihočeského kraje a v informaci zveřejněné městem České Budějovice.