Depo Zličín a trasa B

string(175) "Smarty error: [in evaluated template line 3]: syntax error: unrecognized tag: %22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22 (Smarty_Compiler.class.php, line 456)" string(117) "Smarty error: [in evaluated template line 3]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 600)"

Kromě prohlídky slepého ramene tunelu zamýšlené odbočky trasy B za stanicí Stodůlky a krátkého zastavení v tubusu mostu nad Nepomuckým rybníkem, souprava také zavítá do obratiště stanice Smíchovské Nádraží. Ta bývala stanicí provozního ošetření souprav 81-71 a byly zde dříve tyto soupravy za provozu podrobovány nejnižšímu stupni revize. Dále jízda pokračuje prohlídkou tlakového uzávěru před stanicí Anděl (v úseku pod dnem Vltavy), provedeme i obrat na obratové koleji stanice Florenc (tato obratová kolej pokračuje dále coby traťová spojka linky B s linkou C). Díky návštěvě obratiště stanice Smíchovské Nádraží i stanice Florenc, absolvujete kompletní jízdu na prvním provozním úseku I.B, jehož otevřením 2. listopadu 1985 byl odstartován provoz nově vzniklé trasy B.
Opravdovým unikátem celého programu je pak ukázka zličínské zkušební tratě metra, kam Vás souprava ještě zaveze při návratu zpět do domovského depa.
Během celé akce se Vám budou věnovat vynikající průvodci z řad odborných zaměstnanců Dopravního podniku. Tunely trasy B budou v celé délce exkurze během jízdy rozsvíceny a vše zajímavé si navíc můžete rovněž prohlédnout pohledem strojvedoucího metra. Předpokládaná doba trvání celé prohlídky je 170 minut.

Více informací zde.