čtvrtek 21. listopadu 2019

Konference „Elektrické autobusy pro město“ na veletrhu Czechbus již po osmé – srdečně zveme

Dne 27. listopadu 2019 se jako tradiční doprovodný program autobusového veletrhu Czechbus koná již osmý běh odborné konference Elektrické autobusy pro město, opět pod záštitou Sdružení dopravních podniků ČR. Konference (stejně jako celý veletrh Czechbus) letos dostala nové, o poznání důstojnější prostory, a to ve Velkém sále 1 na Výstavišti Praha-Letňany.

Předmětem konference jsou od počátku jednak nové technologie pro elektrické autobusy (tj. především bateriové či superkapacitorové elektrobusy a parciální trolejbusy) a provozní zkušenosti s nimi, a jednak prostředky a způsoby jejich financování. Ani letos tomu nebude jinak. Na účastníky čekají novinky ze světa elektrických autobusů i výhledy ohledně možností dotačního a bankovního financování jejich projektů, zvláště po skončení současného, nadmíru štědrého období evropských dotací.

Konference Elektrické autobusy pro město, pořádaná konzultační firmou Ing. Jakub Slavík, MBA – Consulting Services, se od svého prvního běhu v říjnu 2013 vyprofilovala jako zcela ojedinělá prezentační a vzdělávací akce i jako místo vzájemné výměny aktuálních zkušeností mezi profesionály z elektrické osobní dopravy. Těšíme se na všechny, kdo k problematice elektrických autobusů mají co říci nebo chtějí získat nové informace.

Další podrobnosti konference a pokyny pro registraci naleznete na stránkách konference zde: http://www.smartcityvpraxi.cz/konference25.php